Μονώσεις Ταρατσών, στεγανοποίηση ταρατσών Προβλήματα υγρασίας στην οροφή;
Έχουμε τη λύση
Επικοινωνήστε άμεσα στο 2310 211010
ή πατήστε το κουμπί ενδιαφέροντος
και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας

Η στεγανοποίηση ταράτσας είναι απαραίτητη σε όλες τις κατασκευές και τα προβλήματα της απουσίας της εμφανίζονται συνήθως στην οροφή του τελευταίου ορόφου. Οι ενδείξεις της υγρασίας λόγω έλλειψης στεγανοποίησης στο δώμα είναι αποχρωματισμοί, λεκέδες, φουσκώματα και ενίοτε μύκητες και λειχήνες στην οροφή. Θα επιβεβαιώσετε ότι χρειάζεστε μόνωση στην ταράτσα σας αν τις επόμενες μέρες από μια βροχή οι λεκέδες στην οροφή γίνονται πιο έντονοι ή στην χειρότερη περίπτωση αν στάζει εντός του χώρου. Τα προβλήματα της έλλειψης στεγανότητας γίνονται πιο αντιληπτά ιδιαιτέρα τους χειμερινούς μήνες λόγω μεγαλύτερης συχνότητας των νεροποντών. Παρατηρήστε την επιφάνεια του δώματος σας αν έχει εμφανείς ρωγμές ή τρύπες για να διαπιστώσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια την αιτία της υγρασίας που σας εμφανίζεται.

 

Η σωστή διάγνωση ίσως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη στεγανοποίηση γιατί υπάρχει περίπτωση η υγρασία που σας παρουσιάζεται να οφείλεται σε άλλους λόγους, οπότε η στεγανοποίηση να μην λύσει το πρόβλημα που παρουσιάζεται στον χώρο σας. Η υγρασία που εντοπίζετε ίσως να οφείλεται για παράδειγμα σε σπασμένους υδραυλικούς αγωγούς ή σε έλλειψη θερμομόνωσης. Ρωτήστε τους τεχνικούς μας πριν προχωρήσετε στη στεγανοποίηση της ταράτσας.

 

Η στεγανοποίηση επιτυγχάνεται κυρίως με μεμβράνες, ασφαλτόπανα ή επαλειφόμενα υλικά και με διάφορα βοηθητικά υλικά, όπως αστάρια, μαστίχες κ.α.  Για το κάθε προαναφερθέν υλικό υπάρχει ένα πλήθος από ποιότητες και τιμές. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μόνο επώνυμα υλικά, αναγνωρισμένα στον χώρο της μόνωσης και κατάλληλα για στεγανωτικές εργασίες σε σχέση πάντα με την καλύτερη τιμή.  

 

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τεχνικούς με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στις στεγανοποιήσεις και μια ολοκληρωμένη σειρά υλικών κατάλληλων να επιλύσουν όποιο πρόβλημα μόνωσης μπορεί να παρουσιαστεί στην κατασκευή σας. Το συνεργείο μόνωσης που διαθέτουμε εκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες μεθόδους και υλικά και προσφέρει εγγυημένο αποτέλεσμα μόνωσης. Η τεχνική εργασία γίνεται με παρουσία και επίβλεψη μηχανικού.

 

Οι εργασίες στεγανοποίησης ταράτσας που σας παρέχουμε περιλαμβάνουν και άλλες βοηθητικές εργασίες στην ταράτσα όπως διάστρωση τσιμεντοκονίας για κλίσεις, καθαριότητα, σοβατίσματα, επισκευή ρωγμών αν και όπου χρειάζονται. Όλες αυτές οι εργασίες καθιστούν μια αναβαθμισμένη ταράτσα και μια ολοκληρωμένη στεγάνωση του δώματος. 

 

Δίνουμε πολυετή γραπτή εγγύηση για τη στεγανοποίηση ταράτσας που προσφέρουμε και είμαστε πάντα διαθέσιμοι για τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. 

 

Ο χρόνος αποπεράτωσης της μόνωσης μιας συνηθισμένης ταράτσας είναι συνήθως λιγότερο από μια εβδομάδα για όλες τις εργασίες, κύριες (στεγανοποίηση) και επιμέρους (καθαρισμός, σοβατίσματα κ.α.)

 

Όλα τα παραπάνω τα προσφέρουμε στους πελάτες μας σε λογικά χαμηλές τιμές. Μην εμπιστεύεστε τις πολύ φθηνές στεγανοποιήσεις γιατί όλα τα υλικά, κύρια και επιμέρους, θα πρέπει να διαθέτουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά ποιότητας και με συνδυασμό την άριστη τεχνική εργασία να φέρουν μια εγγυημένη μόνωση με διάρκεια στον χρόνο.  

 

 

Μπορείτε να μας καλέσετε για να έρθουμε στον χώρο σας για να εντοπίσουμε το πρόβλημα που σας παρουσιάζετε και να σας προτείνουμε λύσεις. Καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή πατήστε το κουμπί ενδιαφέροντος που βρίσκεται πάνω στη σελίδα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜAΖΙ ΜAΣ

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 13 TK 54638 Θεσσαλονίκη