Η τεχνική και εμπορική εταιρία “ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ” είναι μία από τις μεγαλύτερες της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας στον τομέα των μονώσεων εδώ και 50 χρόνια.

 

Η τεχνική και εμπορική εταιρία “ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ & ΣΙΑ Ε.Ε” με έδρα τη Θεσσαλονίκη υπηρετεί τις ανάγκες της μόνωσης σε όλη την Ελλάδα από το 1969. Παρέχουμε υπηρεσίες θερμομόνωσης, υγρομόνωσης ή αλλιώς στεγανοποίησης, βιομηχανικής μόνωσης, εφαρμογών πολυουρεθάνης και ηχομόνωσης. Στην εταιρία μας μπορείτε επίσης να βρείτε μονωτικά υλικά όλων των γνωστών εταιριών σε χαμηλές τιμές και είτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημά μας είτε να σας τα φέρουμε εμείς στον χώρο που επιθυμείτε. Κρατάμε την ποιότητα στις εργασίες μας, χρησιμοποιώντας καλής ποιότητας υλικά και ακολουθώντας πάντα τις προβλεπόμενες οδηγίες στον τρόπο εφαρμογής τους. Δίνουμε εγγύηση εργασιών στον πελάτη και είμαστε κοντά του όποτε ο ίδιος μας χρειαστεί πριν και μετά την εργασία μας. Εκπαιδευόμαστε σε καινούργιες μεθόδους της μόνωσης και εκσυγχρονιζόμαστε με συνεχή σεμινάρια. Πιστεύουμε πως προσφέρουμε ό,τι είναι δυνατόν σε έναν πελάτη με απαιτήσεις.

 

Στον γνωστότερο δρόμο της Θεσσαλονίκης έχουμε δημιουργήσει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον όπου σας περιμένουμε να συζητήσουμε όποιο τεχνικό θέμα σας απασχολεί, να σας προτείνουμε λύσεις και να σας δείξουμε μια γκάμα προϊόντων και μεθόδων από κοντά. Δοκιμάστε μας και συγκρίνετέ μας.

 

Διεύθυνση: Λεωφ. Κωνστ. Καραμανλή 17

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310211010, 2310207378

Κινητό: 6976655450

Fax: 2310207378GalleryDownload area

Το έντυπο της εταιρίας Μονώσεις Αβραμίδης
Συνέντευξη της Μονώσεις Αβραμίδης στον Τύπο ΘεσσαλονίκηςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜAΖΙ ΜAΣ

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 17 TK 54638 Θεσσαλονίκη